Brand: Kings of Indigo

Aanbieding!

Leila High Waist Pantalon

139.95 89.95

Supervrouwelijke duurzame broek. Leila is een broek met hoge taille en voorgevormde in-en-outseams ballonvorm en wijde pijpen, waardoor het als gegoten zit. Je voelt je meteen relaxed.

Indigo geverfd, behoort het tot de Kings of Indigo-klassiekers. Lichtgewicht en ademend in een linnen stof, een perfecte broek. Dit kledingstuk is gemaakt van linnen. Linnen is een duurzame vezel zonder chemische behandeling. Het productieproces van plant tot vezel vereist minder water dan katoen en linnen is 100% biologisch afbreekbaar.

 

Wissen

Productomschrijving

Supervrouwelijke duurzame broek. Leila is een broek met hoge taille en voorgevormde in-en-outseams ballonvorm en wijde pijpen, waardoor het als gegoten zit. Je voelt je meteen relaxed. Indigo geverfd, behoort het tot de Kings of Indigo-klassiekers. Lichtgewicht en ademend in een linnen stof, een perfecte broek. Dit kledingstuk is gemaakt van linnen. Linnen is een duurzame vezel zonder chemische behandeling. Het productieproces van plant tot vezel vereist minder water dan katoen en linnen is 100% biologisch afbreekbaar.

139.95 89.95

Details

Kings of Indigo

Brand

When Tony Tonnaer founded the Kings of Indigo company his objective was clear; to produce clothing in a sustainable way ...

Product eigenschappen

Maten

100% Linnen
GOOD, 4 out of 5 smileys (Good on You) https://directory.goodonyou.eco/brand/kings-of-indigo
Art Denim, Tunesiƫ

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Ga je mee op reis