Conscious Art Sea Green Jurk

Brand: Rhumaa

Conscious Art Sea Green Jurk

169.00

RED DE ZEE  Deze duurzame conscious creatieve groene jurk is gemaakt van een 100% vegan cupro / viscose. Deze prachtige jurk is voorzien van het unieke kunstwerk van de kunstenaar Fernando Badiali, met een verhaal over het redden van de zee van oceaanafval. Als je deze jurk draagt, word je een deel van zijn verhaal.

VOEL ME
Deze jurk is zijdeachtig en ongelooflijk zacht.

 

Wissen

Categorieën: , Tags: , , , ,

Productomschrijving

RED DE ZEE  Deze duurzame conscious creatieve groene jurk is gemaakt van een 100% vegan cupro / viscose. Deze prachtige jurk is voorzien van het unieke kunstwerk van de kunstenaar Fernando Badiali, met een verhaal over het redden van de zee van oceaanafval. Als je deze jurk draagt, word je een deel van zijn verhaal. VOEL ME Deze jurk is zijdeachtig en ongelooflijk zacht.  

169.00

Details

Rhumaa

Brand

Rhumaa is a socially responsible fashion brand. We work with talented up & coming artists from developing countries such as ...

Product eigenschappen

Maten

53% cupro 47% viscose
Deze stofpartner is de eerste producent van veganistische stoffen ter wereld. Deze partner is ook de winnaar van The Most Environmental Friendly Industrial Plant Award 2018. Certificering: stof OEKO-TEX® Standard 100; GRS 100% VEGAN.
Portugal

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Ga je mee op reis