Brand: Kings of Indigo

Juno Marble Blue Jeans

119.95

Juno, Myla Marble Blue is een slim fit met een middelhoge taille, waardoor jouw curves goed uitkomen. Het staat stoer, zonder aan vrouwelijkheid in te boeten. Juno is een van Kings of Indigo’s evergreens. De benen zijn slank passend op het bovenbeen, maar niet strak. De jeans heeft al hun klassieke details – een zijwaartse viskoord, de achterzakgolven en 5 zakken. Deze jeans is een veganistische optie. De knopen en metalen zijn allemaal gerecycled.

Wissen

Productomschrijving

Juno, Myla Marble Blue is een slim fit met een middelhoge taille, waardoor jouw curves goed uitkomen. Het staat stoer, zonder aan vrouwelijkheid in te boeten. Juno is een van Kings of Indigo's evergreens. De benen zijn slank passend op het bovenbeen, maar niet strak. De jeans heeft al hun klassieke details - een zijwaartse viskoord, de achterzakgolven en 5 zakken. Deze jeans is een veganistische optie. De knopen en metalen zijn allemaal gerecycled.

119.95

Details

Kings of Indigo

Brand

When Tony Tonnaer founded the Kings of Indigo company his objective was clear; to produce clothing in a sustainable way ...

Product eigenschappen

Maten

78% Biologisch Katoen 15% recycled katoen 5% elastomultiester 2% elastane
GOOD, 4 out of 5 smileys (Good on You) https://directory.goodonyou.eco/brand/kings-of-indigo
Cartago (TN)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Ga je mee op reis