Hallo, wij zijn SIDDLIFESTYLE, jouw duurzame lifestyle gids!

SIDDLIFESTYLE gaat over ons en ook over jou! Net als jij, zijn wij bij SIDDLIFESTYLE op zoek naar duurzamere alternatieven om een duurzamer leven te leiden.

Wij doen bij SIDD ons uiterste best om de beste, leukste, hipste producten voor jullie uit te kiezen, waardoor wij het hopelijk makkelijker voor je maken om een duurzamere leefstijl aan te meten. Dit is geen solo avontuur van ons, maar wij zijn continue op zoek naar partnerschappen.

De selectie van merken vindt plaats via het checken van de certificaten die merken hanteren, zoals GOTS, FAIRTRADE and OEKO-TEX. Dat is natuurlijk een goed begin. Echter hebben wij een extra check ingelast en daarom zijn wij een samenwerking met GOOD on YOU aangegaan. GOOD on You is s’ wereld beste onafhankelijk ratingsysteem. Wij streven ernaar om zoveel mogelijk merken met een 4 uit 5 smiley’s rating op onze site te hanteren. De streven ernaar dat ook kleinere merken uiteindelijk een rating krijgen.

SIDDLIFESTYLE is ook trots op haar partner, Eerlijk Winkelen! Eerlijk Winkelen is een stichting met een netwerk van wel meer dan 1000 eerlijke winkels in Nederland.

SIDD heeft ook een magazine en daarmee hopen wij jullie te informeren en inspireren, door middel van stijlvolle look books, mooie artikelen en feitjes om een duurzamere leefstijl te leven.

Het zou leuk en makkelijk moeten zijn !

Het is onze dagelijkse missie om de pareltjes, merken met mooie mooie, duurzame, hippe producten, te vinden en koppelen aan ons platform. Dit alles met het doel om jou mee te krijgen in onze reis naar een duurzamere wereld.

Word SIDDSTAR . Deel jouw verhalen, ervaringen, feedback, tips, duurzame merken met ons, zodat wij samenwerken aan het grootste duurzame lifestyle platform van de wereld. Je kan ons bereiken op info@siddlifestyle.com en social media kanalen.

Doe je mee?!

DO GOOD, BUY GOOD

SIDDLIFESTYLE is opgezet door Saja Chander, omdat zij van mening is dat het leven van een duurzamere leefstijl makkelijker en leuker is dan je denkt. Het begint met een aankoop en voor je het weet, is het een gewoonte geworden. Als zij het kan, kan iedereen het. Elke aankoop maakt een verschil. Bij SIDDLIFESTYLE draait het allemaal om het zo leuk en gemakkelijk mogelijk te maken om te genieten van het goede groene leven.

Ga je mee op reis